Joulusta on nyt "selvitty" ja uusi vuosi lähestyy. Tällä kertaa joulusta selvittiin ilman päivystävää eläinlääkärireissuakin.. Aattoaamuna käytiin Danten kanssa aamulenkillä, iltapäivästä Friisilässä Rubin ja Rubin isäntäväen luona glögillä, josta siirryimme Kuitinmäkeen portugeesien isäntäväen jouluillalliselle. Lumolla oli kivaa, koko aattoillan neiti peuhasi Santos-pojan kanssa. Joulupäivä meni täysin pelastusarmeijalle. Käytiin pientä lenkkiä "takametsissä", syötiin ja köllöteltiin. Edellisillan riennot verotti niin koiraa kuin emäntääkin. Isäntä selvisi vähemmällä, sillä autoillessahan ei paljon riekuta Tapaninpäivänä Lumo päätti lähteä ulkoiluttamaan isäntäväkeään Sorlammen luontopolulle Nuuksioon. Sorlammen viiden kilometrin lenkki taittui varsin talvisessa säässä, kapealla lumisella polulla tarpoen. Lumo fiilisteli milloin polulla, milloin umpihangessa. Välillä pysähdyttiin juomaan kahvit, ja emäntä oli onnistunut "metsästämään", hyvän laumanjohtajan tavoin, Lumolle pätkän kuivattua naudan ruokatorvea. Nuuksiosta ajeltiin taas Friisilän suunnalle saunomaan ja syömään. Ilta vierähti toistamiseen Espoossa, tällä kertaa emäntä toimitti kuskin virkaa

 

Lumo Nuuksiossa


Kameraa on muutenkin ulkoilutettu ahkeraan. Vähän joulun kuvasaldoa... (ja lisää löytyi tuolta Lumon Picasa-albumeista, linkki oikealla: Lumo part II)

 

Vähäks mä oon söpö? L ja L:n hirvennahkaluu (joka ostettiin Messarista, joka oli n. 40-45cm, ja siitä on jäljellä ehkä 15cm...)

Terävänä takametsissä

Lumikylpyjä

 

Lentävä Lumo